2010.05.05. 20:34 teddike

Team Leonard, dráma és gyerek

Címkék: sorozat how i met your mother the big bang theory 2009 2010 rules of engagement

Bár nem akartam a hétfői szitkomokról írni, de a Castle adta meg a végső lökést. Igen, Becket és Castle legújabb parádéja mondatta azt velem, hogy bizony le kell írnom. A Castle két három percén többet röhögtem, mint a HIMYM és a TBBT kettősét együttvéve. Jó mi? Van két vígjáték, vagy mi, és szinte poén nélkül tudták megcsinálni mindkettőt. Sheldon hozott némi vidámságot, de semmi olyat, amin röhögni lehetett volna, jó hangosan, hogy a szomszédok is hallják. A sztori sem jön be, szakított az álompár, most meg megy a szenvedés, és Sheldon a "gyerek".

rules of engagement

A HIMYM pedig nagyon elment a dráma felé. Most, hogy Robin megtalálta a faszit az életébe, Barney meg Ted rájött, hogy vissza akarják szerezni. Innentől kezdve mi ültünk a székben, és szinte sírtunk a szenvedésen. Főleg, mikor Marshall és Lilly úgy döntött, külön ágyban alszanak. Szerencsére nem kellett a hétfőt azért rossz szájízzel zárnom, hiszen jött a RoE, ráadásul vendégszereplővel (Jaime Pressly), és innentől tiszta sor volt, hogy ismét ők nyerik az estét. Én sírtam olykor egy két poénon. Nem fárasztó, nem szenvedős, innentől kezdve nem kérdés, hogy az évad végére ez lesz a kedvenc.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr243142262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása