2010.05.13. 18:50 teddike

Napi-Lost: Hurley (Dude)

Címkék: sorozat lost 2009 2010 lost s06

Számoljuk vissza a napokat, izgulunk, rettegünk, vágjuk a centit. Egyedül már nem vagyunk képesek semmit sem csinálni, csak aludnánk, hogy 23-án felkelhessünk. Vagy épp ellenkezőleg titokban építjük a saját időgépünket, hogy visszamehessünk az időben, minimum hat évvel korábbra, amikor a Lost csak első évadában járt. Ezt sajnos nem tudjuk összehozni, (ha valakinek sikerült, azért szóljon), azt viszont igen, hogy a hat évad összes fontos Hurley momentumát egy videóba összehozzuk. Tudjátok, a dude-mester. Jöjjön egy közel négy perces videó, ahol mást nem fogtok hallani, csak:

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr743142287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mesko 2010.05.13. 20:21:50

Sajnos vege lesz, es a problemaink a kovetkezok: 1- nincs idogepunk h vissza repuljunk 6 evet, 2- nem ertjuk a kvantum fizikat-netalan nem artana egy picike kis kepletecske, 3- elektomagneses erovel azert nem merunk probalkozni...felunk!, 4- nem vagyunk a jeloltek kozott, 5....s tudnam folytatni reggelig...csak unnatok olvasni...tehat egy szoval 23-an GAME OVER- s ez azert NOT COOL DUDE
süti beállítások módosítása