2010.05.14. 18:39 teddike

Moziajánló: Május

Címkék: film 2010 moziajanlo

Egy hónap kimaradt, mint ahogy nekünk is, hiszen nem azokra a filmekre ülhettünk be, mint a szerencsésebb amerikai mozirajongók. De itt a május, és helyre lehet hozni sok mindent. A blockbuster időszak elkezdődött, jön a látvány, sokkal kevesebb dráma lesz, és csak úgy szaladnak a dollár-milliók a kasszák felé. Igaz, és ez csak egy apró kitekintés, az Alice csodaországban márciusi bemutatója ellenére, már közel egy milliárd dollárt gyűjtött össze, amit nehéz lesz legyőzni, még a legnagyobbak sem lesznek képesek eddig elmenni. Ettől függetlenül remek szórakozásnak nézünk elébe, minden héten kapunk majd egy nagyobb filmet, amire érdemes lesz beülni.

Kezdjük is ott, hogy bár május, nálunk már április utolsó csütörtökjén megkezdődött a rajzás. Az Iron Man 2 ekkor került a mozikba, megelőzve ezzel nagyon sok országot, köztük Amerikát is, ahol "csak" május 7-én mutatták be a filmet. Ennek következménye lett a hazai moziknál, hogy május első hétvégéjén mi pótoltunk. Jött a Remember Me, és a The Road is, de valójában még mindig mindenki a Vasembert dicsőítette. Ahogy tette az amerikai közönség is, több mint 4300 moziban.

iron man 2 robin hood prince of persia sex and the city

A második héten (és ez egyben a heti filmajánlónk is) nálunk is, illetve odakint is a legtöbb moziba a Robin Hood kerül. Meglátjuk, hogy a csuklyás mellett az Iron Man mire lesz képes. Még egy filmet ajánlok, közel 3000 moziban fogják bemutatni Amanda Seyfried legújabb filmjét, ami a Letters to Juliet címre hallgat. A színésznő nem panaszkodhat, mostanában minden második hónapban kapunk tőle valami újdonságot. Reméljük bevétel szempontjából is sikeres lesz a nagyon árnyékában.

A harmadik héten is nagy premierek várnak ránk, igaz érdekes illetve felcserélt sorrendben. A hazai mozik Perzsia hercegét fogják elhozni nekünk, valamint jön a She's Out Of My League valamint a The Crazies is. Odakint Shrek kezdi meg negyedik hódító útját MacGruber társaságában.

A hónap végén az amerikai közönség is megkapja ami neki jár. Jön a Prince of Persia oda is, valamint a 40 év feletti nők nagy álma válik valóra azzal, hogy újra moziba mehetnek a Sex and the City második részére. Nálunk sem lesz más a helyzet. A nők veszik át a hatalmat a pénztáraknál, ebben teljesen biztosak lehetünk. Viszont ha nagyon nem akarunk erre a filmre beülni, még mindig ott lesz a StreetDance 3D, és Nanny McPhee is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr913142295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása