2010.05.20. 23:56 teddike

Megan Fox nem fog szerepelni a Transformers 3-ban

Címkék: transformers megan fox transformers 3 revenge of the fallen

A napokban érdekes hír kezdett el keringeni a filmes oldalakon, amire azt mondtam sokáig, hogy biztos pletyka. Sőt, korábban még olyan képek is felkerültek, amin Megan Fox szerepel a forgatáson. Na nem a T3 forgatásán, hanem valami máson, mert a napokban kiderült, hogy a színésznő nem fog visszatérni a harmadik robotos filmre. Nem kellett volna korábban Michael Bay nevével játszani, és beszólogatni neki. Valamint azt sem kellett volna mondani, hogy jobb színésznő ő, csak nem kap megfelelő szöveget = szar a forgatókönyv.

megan fox

Pár hete még egészen meglepő volt azt hallani, hogy mindezek ellenére visszatér, de hát feküdtek le már kevesebb pénzért is gondoltam magamban, nem, hogy az egyik legjobban termelő film harmadik részéből kimaradjon az ember. A stúdió erősítette meg a hírt a napokban, nem tettek ajánlatot Megan Fox-nak. Aki már azt mondta, hogy ő maga nem szeretett volna visszatérni. Lelke rajta, mi nem fogunk sírni. Olyannyira nem, és bár tudom, hogy pletyka, de jól esik leírni, Gemma Arterton neve rögtön elő is került a kalapból, mint esetleges új szereplője a filmnek.

Megan Fox nemsokára látható lesz, jön a Jonah Hex a mozikba. Gemma Arterton pedig a Clash of the Titans-ban is, és a Prince of Persia-ban szerepel(t) idén.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr603142366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kd82 2010.05.21. 08:28:47

"Még két hét, és Micike lesz az!"

Attis 2010.05.21. 15:53:22

Ne legyen igazad kd82, én örülök a hírnek, remélem találnak egy szinésznőt a feladatra, és nem kinézet lesz a fontos. Ha már komolyan gondolják, hogy értelmes filmet gyártanak, a kettőhöz képest.

zolee 2010.05.21. 16:17:07

Megan Fox maradjon az újságok címlapján. Motoros és motorháztetős kép mehet oda is (ennyi maradt meg belőle a filmekből) ide meg hozzanak egy normális színésznőt. Mondjuk Gemma Arterton szerintem sok lenne Shia-nak, de meglátjuk. Erős pletyka ez még.

Otisz 2010.05.22. 22:10:42

Nem bánom a hírt. Szeretnék végre egy normális T filmet látni.
süti beállítások módosítása