2010.05.23. 13:03 teddike

Akiktől búcsúzunk: Claire Littleton

Címkék: sorozat 2009 2010 lost s06 the finale

Lezuhan egy gép, és egy terhes nő is a túlélők között van. Ez csak rossz lehet, főleg ha valaki a roncsok között ekkora hassal szaladgál. Tudom, nem kellene ennyire lebutítanom Claire (és a többiek) történetét. De mint ahogy írtam korábban, mindennek volt van és lesz is ideje. Most hülyüljünk azon, hogy milyen jó volt látni Claire változást a szigeten. Mi jó volt a semmiből megismerni Emilie de Ravin-t, aki azóta is az egyik legjobb eyecandy is. Igaz az ötödik évadot kihagyta a karakter, de a hatodikba elég keményen berobbant, és vele kapcsolatban vannak még megválaszolatlan kérdések.

lost the finale claire

A sziget története mellett, de ezt mondanom sem kell, a karakterek élete is nagyon jól fel lett építve, pont annyit csepegtetve mindenkiből, hogy az érdeklődés soha ne lankadjon. És ez igaz Claire történetére is, akinél nagyon szépen kibontották a családi köteléket a túlélők közül az egyik karakterrel. Plusz még lehetne sorolni rengeteg jelenetet vele kapcsolatban, de kezdjük amikor Kate segít neki megszülni a babát, vagy emlékezzünk arra, amikor találkozik az apjával. De ne menjünk el a legfontosabbak egyike mellett, a Charlie-val töltött időkre gondolok.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr253142377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mesko 2010.05.23. 18:39:13

Azert ebben az evadban megkothette volna azt a hajat a Szigeten.... a hetszentsegit neki!
süti beállítások módosítása