2010.05.23. 13:40 teddike

Akiktől búcsúzunk: Richard Alpert

Címkék: sorozat 2009 2010 lost s06 the finale

A karakter, akiről órákat lehetne beszélni, pedig nem is szerepelt sokat az évadok alatt. Eredetileg a harmadik évad hetedik részében tűnt fel Nestor Carbonell. Ekkor még egy részes jelenésre írt alá. Ráadásul utána/közben forgatott is egy új sorozattal (CBS - Cane), de ez végül bebukott, és innen indult meg visszafelé az út a Lost-hoz. Azóta, mint már nagyon jól tudjuk, a Lost történelem egyik legfontosabb szereplője lett. És a rajongók is nagyon várták már, hogy kiderüljön vele kapcsolatban minden. A hatodik évad 9. részében (Ab Aeterno) ezek a válaszok megérkeztek. Számomra is az évad egyik legjobb epizódja volt. Carbonell pedig fantasztikus alakítást tett le az asztalra.

lost the finale richard

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr343142379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mesko 2010.05.23. 18:42:39

Nekem is nagyon tetszett! zsenialis alakitas...nelkule ...nem is tudom, azt hiszem mas lett volna ez az evad. IMADTAM.

Milcs 2010.05.28. 00:04:05

Egyik kedvenc karakterem a sorozatból(Desmond után). Elsőre az a misztikum fogott meg ami körül vette őt. Az tette a legérdekesebbé, hogy szinte semmit se tudtunk róla. Hiányozni fog a Lost:(
süti beállítások módosítása