2010.05.23. 12:47 teddike

Akitől búcsúzunk: Sayid Jarrah

Címkék: sorozat 2009 2010 lost s06 the finale

Törünk előre rendesen, már csak azért is mert Sayid története sokkal több mindent tartalmazott, mint az előző két szereplő. Az évadok során rengeteg jó és olykor rossz tulajdonságát is megismertük. Láttuk katonaként, hogy miket csinált. Láttuk szerelmét, majd azt is, ahogy szenved miatta. A szigeten mindig a tűz körül volt, segített ahol tudott, és sok nagy felfedezés köszönhető neki. Rögtön az elején, a segélykérést is ő mérte be, de sorolhatnánk az eseményeket egészen addig, amíg a templom belsejébe nem kerülünk. Hogy ott mi változott? Tudjuk?

lost the finale sayid

Apró érdekesség a karakterrel kapcsolatban, hogy eredetileg nem szerepelt a történetben. Később került bele, és hívták be a szerepre Naveen Andrews-t. Aki Sayid-ról annyit tudott, hogy Iraq-ban született és katona. Azóta lehet, hogy számára is kiderült, ez a karakter sokkal több ennél.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr253142376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mesko 2010.05.23. 18:35:08

Egy nagy kedvencem, mert az erzeketlen arcon mindig lattam a : szerelmet, a szegyent, a mely felkavaro erzelmeket, az erot...imadtam a szineszt, egy kicsitt jobban mint a karaktert(neha-neha).
süti beállítások módosítása