2010.05.23. 11:45 teddike

Itt a vég(e): L O S T

Címkék: sorozat lost s06 the finale

A mai nap azt hiszem nem szólhat másról. Nem lehet nagyobb öröm és bánat is egyben egy sorozatrajongó, egy Lost rajongó számára mint az, hogy ma este finálé. Természetesen írhattam volna azt is, hogy ma minden kiderül, mindent megtudunk. Ne is akarjuk ezt, ne is készüljünk erre. A Lost ma befejeződik, de nem fog véget érni. Ma kapunk pár választ, de a többséget nekünk kell megfejtenünk, és a Lost esetén nem is haragszok emiatt. Nem akarom, hogy az legyen, mint első osztályban, hogy elmondják mi az ABC. Ne rágjuk végig magunkat hülyeségeken. Egy nagyon feszes és pörgős 108 percet szeretnék látni, és én már boldog ember leszek (talán).

lost

Milyen kérdésekre keressük a válaszokat? Számtalanra! Elkezdjük őket felsorolni? Nincs értelme. Majd a finálé után gondolkodunk, pipálunk, és próbáljuk megfejteni, hogy a maradék kérdésre mi lehet a válasz. Itt a nézettség kérdése. Hiszen ma történelmet írnunk, és minden honnan a Lost folyik. Sokan találgatnak, velem együtt, hogy vajon mire lesz képes a ma esti kb. 5 órás show? Én így zárójelben jegyzem meg, hogy ha nem is kiugróan, de mindenképpen magas nézettséget várok. A többit meg bízzuk a sorsra. Namaste!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr803142372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mesko 2010.05.23. 18:25:48

Relax! es mindenkinek hatalmas etvagyat kivanok a mai finalera, tortenelem lesz...ebben biztos vagyok...nagy valaszokra senki ne szamitson mert akkor elveszik a LOST varazsa...s akkor majd csak ugy bologatunk:" ja persze, persze...aha-aha, ssszzzz na ne..", ugy-e h igy nem lesz jo?...kell ide tovabbra is a "suspans"- muszaly! ez benne van a sorozat DNS-eben. Igenis haggyon ajtot nekunk nyitva h legyen mit majd "osszunk-szorozzunk". Vegul is nem banom barmi lesz is...nekem akkor is a Lost egy uj mufaj a sorozatok vilagaban, ez LOST- ami egyelore semmihez nem hasonlithato!
süti beállítások módosítása