2010.05.24. 21:32 teddike

Akiktől búcsúzunk: Hugo "Hurley" Reyes

Címkék: sorozat 2009 2010 lost s06 the finale

Akik olvastak már tőlem Lost résszel kapcsolatos bejegyzést, talán már kitalálhatták, hogy Hugo az egyik kedvenc szereplőm. Hugo volt a mi szemünk, a mi szánk, és ő nézett ki legtöbbször a rajongók felé. Ez a karakter tette fel a legtöbb kérdést, amikre mi is szerettünk volna választ kapni. És ha úgy vesszük, ez az a karakter, ami a semmiből jött, és hatalmas utat jár be addig, hogy a halottakkal tudjon kommunikálni. És mondanom sem kell gondolom, hogy a "Dude", ahogy Desmond-nak a "brotha", a védjegye lett.

lost the finale hurley

Mondanom sem kell, hogy a finálé tudatában itt még nagyon hosszú sorokat lehet írni a karakterről. De itt most elégedjünk meg annyival, hogy Jorge Garcia révbe ért a sorozattal. És ha csak kellék is lett volna az elején, színészként köszönhetünk el tőle most.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr453142387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása