2010.05.24. 13:11 teddike

Akiktől búcsúzunk: John Locke

Címkék: sorozat 2009 2010 lost s06 the finale

Kedves Locke, nem, kezdem az elején. Kedves Terry O'Quinn, köszönjük! Lehet még mondani valamit? Oké, ott a Constant, mint legjobb rész, meg nem biztos, hogy elsőre mindenkinek Locke karaktere ugrik be, de ha egyszerre akarunk színészt és szereplőt (karaktert) is dicsérni, akkor most megtehetjük. Szerencsénkre nem fogunk vakon falnak menni. Terry O'Quinn mindent megtett annak érdekében, hogy nagyon jól szórakozzunk a játékán, és ez biztos, hogy sokunknak emlékezetes marad.

lost the finale john locke

Ne menjünk addig vissza, hogy miért került a kerekes székbe. Azt se írom le, hogy mikor és milyen körülmények között találkoztunk vele először, a szigeten természetesen. Ne is emlékezzünk arra, hogy milyen beszélgetéseket folytatott még a "korai" Ben-nel. És ha nagyot ugrunk, akkor azzal se foglalkozzunk, hogy mit tett a sziget érdekében, amikor beesett a kútba. Emlékezzünk egy dologra, de arra nagyon. Ne akarjunk Ben helyében lenni, amikor adott körülmények között John Locke ott ül az ágyunk mellett, vagy az nem ő volt?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr993142384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása