2010.06.09. 00:51 teddike

Előzetes: Takers

Címkék: film 2010 takers

Egy újabb film a listán. Még nem sok jelenetet láthattunk belőle, most viszont itt van egy több mint két perces előzetes. Augusztus 20-án kerül majd a mozikba, és hatalmas csapat szerepel benne. Mármint annyian vannak, hogy el sem kezdem felsorolni az összes szereplőt. Van Zoe Saldana, ami nem meglepő, mert ha sok "rossz" faszi szerepel egy nyári filmben, akkor ő jelen van. Van még Matt Dillon, Paul Walker és Hayden Christensen is többek között, de az előzetesből szinte mindenkit megismerhetünk:

Kicsit Armored, kicsit ez, meg kicsit az - így tudnám összefoglalni. Nagyon sok újat nem fog mutatni, de jó akciók vannak benne, akkor bizony kötelező nyári szórakozás lesz egy légkondis teremben. Ne felejtsétek tehát, augusztus 20 után keressétek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr373142446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása