2010.06.29. 15:17 teddike

Katie Cassidy menni Gossip Girl

Címkék: sorozat csajok katie cassidy gossip girl 4

Az egyik legjobb casting hír mostanában. Na nem azért mert bolondulásig oda lennék a Gossip Girl-től, hanem azért, mert a következő évadban is láthatjuk Katie Cassidy-t. A SupNat után, a "Szigeten" is jeleskedő színésznő főszerepet kapott a CW másik újoncában, a Melrose Place-ben, ami sajnos (vagy nem) véget ért, de a csatorna egyelőre maga mellé láncolta, még ha rövid időre is. A Gossip Girl negyedik évadában csak rövid szerepet fog kapni, pár részre láthatjuk, de már a premierben is ott lesz, így legalább azt fogjuk sokkal jobban várni.

katie cassidy

Nem mellesleg, a szerencsések még találkozhattak is vele mostanában, hiszen Budapesten forgatott, a Monte Carlo című filmhez vettek fel pár anyagot. Ráadásul a film másik főszereplője Leighton Meester, lehet van valaki kapcsolat?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr193142492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása