2010.07.13. 22:24 teddike

Van képünk hozzá: Transformers 3

Címkék: film 2010 transformers 3

A 4 vagy 5 napos szünet alatt többnyire két filmmel kapcsolatban jöttek komolyabb infók, vagy hírek/álhírek. Természetesen itt most a jövő "nagyobb" filmjeire gondoltam, melyek közül a Transformers 3 egészen biztosan kiemelkedik. Már csak amiatt is, mert hatalmas publicitást kap, már most, forgatás közben. A hír, hogy lesz folytatás, majd nagyobbat ugorva, a hír, hogy Megan Fox helyét más veszi át, csak apróságok voltak, hiszen a Chicago-ban zajló események mindent megváltoztattak. Konkrétan Bay rombolni kezdett, és ahogy lenni szokott, nem kevesen látták ezeket a jeleneteket, és ahogy már megszokhattuk, készítettek is nem kevés felvételt ezekről.

Nem lenne rossz mondjuk, a reggeli tej és egyéb megszokott dolgok mellé egy forgatásba is belefutni, és ezeket a járgányokat látni:

t3

Mivel rengeteg, és tényleg szó szerint értsétek, rengeteg kép és videó készült, így a linkeket fogom feldobálni nektek, érdemes kattintani én azt mondom: egyet, egyet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr653142523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása