2010.07.20. 20:12 teddike

Előzetes: The Town

Címkék: film 2010 the town

Péntek óta nem volt időm kitenni Ben Affleck újabb filmjének az előzetesét? Minimum megérdemlek egy virtuális pofont, mert ez egészen jól sikerült. Igaz, Ben megtette magát okosba főszereplőnek, de ezt most elfogadjuk, remélhetőleg a filmben sem fogunk csalódni. Az előzetes előtt még annyit, hogy Rebecca Hall is szerepel benne, és szeptember 17-én érkezik majd a mozikba.

Nálunk nem nagyon lehet tudni még, hogy mikor lesz. Viszont sokadjára néztem meg ezt a pár percet, és egyre jobban fogom sajnálni, ha nem vásznon kell majd megnézni.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr73142545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mesko 2010.07.20. 21:51:33

Nem tudom más hogy van vele, de ha pl. nem jőn valami még a moziba, de van más lehetőségem, h megnézzem a filmet én hidegvérrel, szemrebbenés nélkűl csapok le rá...nem bírom ki, egyszerűen képtelen vagyok rá. Nem tehetek róla, ne lengesse senki nekem a mézesmadzagot...és ha én nem tudom mi a különbség akkor senki, mert gyakorlatilag egy moziban nőttem fel..ott ragadt rám, hogy egy film mennyire más ha tőbbször nézed meg, akkor már leszürtem egy következtetést magamnak: 1.nézés: az a cselekményé 2.nézés: a színészek játéka, mert ugye már tudom mi következik... 3.nézés: után látod meg csak az egésszet egyben(tehát mindent észreveszel...a bakikat a legjobban!) és csak ezután tudok róla mondani egy alátámasztott, épkézláb véleményt... Így alakul ki, h jól láss...sok-sok film a véredbe...

Ismeretlen_37501 2010.07.20. 22:06:30

Egyet kell értenem, azzal a kis kivétellel, hogy vannak olyan filmek, amiket először mindenképpen moziban akarok megnézni. The Dark Knight, Avatar, hogy csak kettőt mondjak a sok közül. Utána én is csapok mindenre, amire lehet.
süti beállítások módosítása