2010.07.27. 20:28 teddike

Comic Con Röpkék

Címkék: sorozat chuck smallville supernatural true blood white collar hawaii five o

Röpkék, és rengeteg sorozatról lesz most szó, igaz csak linkelek majd jobbról balról, de legalább olyan videókat nézhettek meg, ha van egy kis időtök, amelyeken kedvenceitek nyilatkoznak a soron következő, új évadokról. Nézzük csak, hol is kezdjem, tudom, az elején, de ez akkor is nehéz, hiszen rengeteg videó halmozódott fel.

  1. Az elején rögtön a tizedik évadára visszatérő Smallville szereplőivel találkozhattok. Szó lesz arról, hogy kik térnek vissza a következő évadra, mennyi részben lesznek benne, és sorolhatnám, szóval: nyilatkoznak a szereplők (Tom Welling, Erica Durance, Laure Vandervoort és a többiek), egy 10. évados előzetes, plusz rengeteg infó, hogy mit várhatunk a jövőben, a végére pedig egy érdekes hír, egy halottnak hitt szereplő visszatéréséről.
  2. Ha már CW, akkor folytassuk a Supernatural hatodik évadával, természetesen a teljes csapat felvonult itt is, így vannak is jó videók, nézzétek meg őket.
  3. A harmadik évad javában pörög, lesz is szó róla bőven még a jövőben, de most nézzük a True Blood panelt, ahol a szereplők mondtak pár okos dolgot, valamint a harmadik évad második feléhez még egy előzetest is készítettek.
  4. White Collar második évad, a szereplőkkel, és hat videóval.
  5. Tegnap este nagyot ütött, de külön posztot nem írok neki. Akit érdekel, hogy ki lesz a Chuck következő évadában a testvérek halottnak hitt anyukája, az kattintson erre a linkre.
  6. A végére maradt egy újonc, a Hawaii Five-0, akik szintén megjelentek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr643142572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása