2010.08.04. 13:52 teddike

Jön a G.I. Joe második része

Címkék: film 2012 g i joe

Pont egy évvel ezelőtt került a mozikba a G.I. Joe: Rise of the Cobra, ami hagyott némi kívánnivalót maga után, ettől függetlenül nyári blockbuster mozinak elment. Mondjuk lehet csak az idő szépíti meg az emlékeimet. Egy ideig figyelemmel kísértük a film bevételeinek alakulását, aztán szépen lemondtunk arról, hogy jó "katonás" mozit lássunk majd. Ehhez képest a folytatásról már el is kezdtek pletykálni, sőt a rendező személyét is biztosra lehet venni. Az elkövető Stephen Sommers lesz, aki az első filmet is "alkotta", viszont Rhett Reese és Paul Wernick, a Zombieland írói dolgoznak majd a forgatókönyvön. Ez jót, vagy rosszat is jelenthet, azt hiszem majd a film után tudjuk csak igazán eldönteni.

rachel nichols

Egy kis adalék egyébként arra nézve, hogy miért is mondtunk le anno a filmről. Mármint az első rész költségei akkor hivatalosan 175 millióra rúgtak, ehhez jön még a marketing, ami szintén nem egy kis összeg. Szóval, ha nagyon rendesen akarunk lenni, akkor ez egy 200 milliós film volt. Ehhez képest az amerikai bevételek csak éppen elérték a 150 milliót, és nemzetközileg is csak 150 milliót kapart össze. Természetesen ezek csak a számok, így annyira nem kell meglepődni azon, hogy jönni fog a második rész, gondolom majd 2012-ben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr653142584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása