2010.08.06. 11:42 teddike

Moziajánló: 31. Hét

Címkék: film mozi 2010 moziajanlo

Megyünk hétvégén moziba? Van valami jó bemutató? Vagy valami korábbi filmre kellene elmenni? Nézzük csak a lehetőségeket:

Hazai bemutató (augusztus 5):

  1. Kutyák és macskák: A rusnya macska bosszúja (Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore): Az év filmje (NOT), nézzétek meg (NOT), komolyan mondom (NOT).
  2. Levelek Júliának (Letters to Juliet): Amanda Seyfried főszereplésével, első körben csajos filmnek mondható, romantikus citromlé - gondolom én.
  3. A varázslótanonc (The Sorcerer's Apprentice): Sajnos, vagy nem, de nem világpremier, aminek az az eredménye, hogy már bőven nem várjuk annyira - jobban mondva, már láttam is, írás is lesz róla. Van jobb mozi is a héten, csak így halkan jegyzem meg.
  4. A szupercsapat (The A-Team): Igen, erre a filmre gondoltam, két hónap után (ha jól emlékszem), mi is láthatjuk végre. Nem rossz, nem rossz - agyatlan szórakozásnak is mondanám. Egy esélyt megérdemel.

Az utolsó filmnél már próbáltam utalni rá, de akkor nézzük konkrétan, amerikai bemutatók, The A-Team: június 8, Varázsló: július 14, Letters to Juliet: május 14, Cats: július 30 - ennyit a hazai forgalmazásról. Ja, és ehhez képest nézzük, hogy mi fog kint menni:

Amerikai bemutató (augusztus 6):

  1. The Other Guys: Egy kicsit meghízott Mark Wahlberg, mint nem kemény zsaru, nagyon sok jó mellékszereplővel: Samuel L. Jackson, The Rock, Eva Mendes és sorolhatnám. Ja, Mark társa Will Ferrell lesz.
  2. Step Up 3D: Táncos szórakozás, már a harmadik film, igaz most 3D-ben, eddig a kritikusoknak tetszett, gondolom látványos, romantikus limonádé így egy csomagban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr63142593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása