2010.08.10. 16:59 teddike

A héten: The Expendables

Címkék: film 2010 the expendables scott pilgrim vs the world

Nem egy bejegyzés íródott már a filmről, és sajnos mostanában nem egy arról, hogy hozzánk még jó sokára jön csak a film. Jelenleg még mindig hazai forgalmazója, és emiatt is, még mindig nincs kitűzött bemutató sem. A lehetőségeket elnézve, szinte biztos, hogy szeptemberben és októberben sem fogják bemutatni nálunk. Vagy?!

A vagy azért került bele a történetbe, mert van egy olyan érzésem, hogy ettől a hétvégétől függ minden. Miért mondom ezt? A héten kerül bemutatásra az amerikai közönség számára, és sok más országban ezzel együtt. Ha tehát sikeres lesz, és zabálni fogják az emberek, akkor elképzelhető, hogy itthon is hamarabb ugranak rá? Nem tudom, mindenesetre most pár napig/hétig/hónapig, amíg nem lesz nálunk is bemutató, ez a 9 ember fog ránk vigyázni az oldal tetején.

Azt meg szerintem mondanom sem kell, hogy mennyien irigykedünk most kicsit azokra, akik három - négy nap múlva látni fogják. Nem mellesleg egyébként, a The Expendables mellett, a Scott Pilgrim is most kerül a mozikba, és amennyire szerencsések vagyunk, ennek a filmnek sincs hazai bemutatója még.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr53142604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása