2010.08.19. 00:57 teddike

Box Office: The Expendables

Címkék: film box office the expendables

Napok, hetek, sőt már lassan hónapok óta sírunk minden héten legalább egyszer mint egy rossz óvódás, amiért nálunk nem mutatták be a The Expendables-t. Ráadásul mind a mai napig nincs hír arról, hogy mikor fogják, viszont hivatalos warez oldalakon már nem egy verzió van fent a filmből. Igaz még kitartok, a "kezemet törném" változatnál, tehát nem fogom megnézni, de nagy a kísértés, és az idő múlásával egyre nagyobb lesz. Ettől függetlenül még mindig várom azt a tökös (töketlen) forgalmazót, ami behozza majd hozzánk is a filmet.

Az amerikai közönség viszont, velünk ellentétben, bulizott egyet a hétvégén. Megteltek szépen a mozik, és a The Expendables az első helyen végzett. A közel 34 milliós kezdés is azt mutatja, nagyon várták az emberek a filmet. Ráadásul a héten, hétfőn és kedden is vezette a bevételi listákat. Amivel, immáron 42 milliónál tartanak. Sly és csapata tehát megcsinálta. A sikerességre egyébként van egy jobb adat is, a mozinkénti bevételi átlag több mint 10 ezer dollár volt az első három napon, ami szintén dicséretes.

Azzal a hírrel ne foglalkozzunk, hogy mi a helyzet a folytatással! Sokkal inkább kezdjük el gyűjteni magunkba az erőt, hogy majd valamikor moziban nézzük meg, és szeptember közepén, vagy október elején ne adjuk be a derekunkat egy nagyon jó minőségű release-nek. Már most mondom, nagyon nehéz lesz.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr263142628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mesko 2010.08.22. 22:34:44

hogy bírod ki?...miért csinálják ezt?..de nem csak most...majdnem mindig....

Ismeretlen_104632 2010.08.23. 09:22:28

És még a 2. hétvégén is szépen termelt. Biztos jó a film, csak sajnos erről mi még nem tudunk véleményt alkotni.:(
süti beállítások módosítása