2010.08.19. 15:57 teddike

Moziajánló: 33. Hét

Címkék: film 2010 moziajanlo

Tudjátok már, hogy mit fogtok csinálni a hétvégén? Az időjárás jónak ígérkezik, lesz egy tűzijáték is valahol, de közben nyugodtan lehet menni a moziba is. Tudjátok már, hogy mit lehet megnézni? Nos, ime:

Hazai bemutató (augusztus 19):

  1. Ragadozók (Predators): Kell bármit is mondanom? Nem hiszem, Antal Nimród filmje hozzánk is elérkezett. Szaladunk is a moziba.
  2. Élek és szeretek (Yo, también): Művész, a Műész moziban. Ha minden igaz hétfőn este nézzük. Itt egy link, ahol nézhető az előzetes.
  3. Garfield és a zűrkommandó (Garfield's Pet Force): - Hagyjatok már, nem érdekel - valami ilyesmit gondolok erről.
  4. Semmit magamról (Nothing Personal): Semmit a filmről, ha látta valaki, ne fogja vissza magát.

Amerikai bemutató (augusztus 20):

Nem kezdem el külön felsorolni a filmeket, nem tudnék mindegyikről írni pár sort sem. Nem egy film érkezik ezen a héten az amerikai mozikba. Nagyon úgy néz ki nekem, hogy ki akarják szórni a premiereket. Persze ez hülyeség is lehet akár - lényeg, hogy nem egy bemutató lesz ez a héten: Nanny McPhee Returns, Lottery Ticket, The Switch, Piranha 3D, Vampires Suck - mire ülnétek be szívesen?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr1003142631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása