2010.09.01. 00:36 teddike

Így kezdődött minden: Emmy 2010

Címkék: sorozat emmy 2010

A győztesekről, és úgy egyébként a show-ról már írtam korábban, most csak egy rövid videót szeretnék mutatni nektek, na jó, több mint 6 perc, amit az elején nyomtak le a srácok. Nagyon sok ismerős arc, aki ugrált, zenélt, táncolt, és ami fontosabb adta az arcát ehhez a videóhoz. Részemről riszpekt mindenkinek:

Így végére el kellene kezdeni felsorolni a szereplőket, amit meg is teszek egy ideig. Szóval Jimmy Fallon, Lea Michele, Chris Colfer, Amber Riley, Cory Monteith (ők négyen Glee), Tina Fey (30 Rock), Kate Gosselin, Jon Hamm (Mad Men), Betty White, Jane Lynch (Glee), Jorge Garcia (Lost), Nina Dobrev (TVD), Joel Mchale (Community) - és részemről ennyi. Ütős kis cucc lett, kár, hogy ez volt az egész show legjobb része.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr733142661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nina 2010.09.01. 14:04:41

Nina miatt néztem csak meg, örülök neki, hogy beválogatják az ilyen mókákba, ezek szerint csak nem olyan kirakati baba ő. vagy tévednék?
süti beállítások módosítása