2010.09.09. 00:42 teddike

Poszteren: Született Feleségek

Címkék: sorozat desperate housewives 2010 2011

Szerda esténként visszatérnek a Feleségek a Tv2-re. Ráadásul pont a hatodik évad hatalmas történései után vagyunk. Legalábbis a mostanában, minden évadra jellemező nagy vihar, karambol, baleset, ma este játszódott le. Egy hetet kell várniuk a nézőknek arra, hogy megtudják ki a szerencsés, jobban mondva szerencsétlen, akit kiírtak a sorozatból. Mi már persze tudjuk, hiszen az amerikai adást követve, a hetedik évadra várunk. És ehhez van szerencsénk pocsék posztereket is mutatni. Megdobtak minket egy párral, jöjjön egy itt, a többi majd alatta:

desperate housewives

Ahogy ígértem, jön a többi, de csak egy linket szabadítok rátok, bőven elég nekem ezt az egyet is néznem. Hatalmas PS munka, és természetesség jellemzi mindegyiket.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr313142688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása