2010.09.10. 17:56 teddike

Előzetes: Priest

Címkék: film priest 2010

Paul Bettany úgy látszik nem tud felhagyni a B mozikkal. Ez persze még nem lenne baj, de a Lovagregényben megismert karakterét valahogy jobban csíptem, sőt még a Wimbledon is tetszett. Ebből az következik, hogy komikus vagy romantikus arca szerintem sokkal erősebb, mint a mostanában látott zombi és vámpírölő szerepe. Nem kell nagyon sokat pörgetnünk visszafelé időben, és megtaláljuk a nagyon szar Legion-t, ami lehet, hogy nem miatta volt rossz, de úgy látszik ügynöke ráizgult a hasonló filmekre, és 2011 elején is vámpírokat fog gyilkolászni. Hű társa lesz ebben Cam Gigandet valamint Maggie Q is.

Az előzetesek alapján még nem kellene leírnom, de nem sok bizodalmam van a film sikerességében. Bemutató egyébként május 13-án lesz. Szóval a következő blockbuster időszak elején fogunk találkozni velük.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr783142699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása