2010.09.13. 13:09 teddike

Indul a FOX

Címkék: sorozat fox bones fringe glee running wilde raising hope lonestar house s7

Igaz csak szeptember 20-án, de akkor viszont a legmagasabb fordulattal vágja magát bele a csatorna az új évadba. Nem egy visszatérő és újonc sorozatról lehetne videókat felrakni, a csatorna volt olyan rendes, hogy a Bones csapatával készítette a promókat, de mi ebből, legalábbis ezen az oldalon kimaradunk. Helyette jöjjön egy nagyon rövid, de éppen ezért nagyom tömény videó, amiben az összes induló sorozatból van egy-két képkocka:

És akkor most jöjjön az a része a bejegyzésnek, hogy elkezdjük sorolni a látott sorozatokat: House, Glee, The Other Guys, Bones, Fringe, valamint az újoncok: Lone Star, Raising Hope, Running Wilde - amik kezdenek ezen a héten - de van még mit írni, ugye?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr953142712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása