2010.09.22. 23:25 teddike

Az év casting híre (?): Teri Hatcher menni Smallville

Címkék: sorozat smallville teri hatcher 2010 2011

smallvilleHa nem is az év híre, ott a kérdőjel azért bennem is, de mindenképpen egy hatalmas meglepetés. És ilyenkor, minden haragom/utálatom ellenére tudom tisztelni Teri Hatcher-t, hogy ezt bevállalta. Susan karaktere maradjunk abban, hogy nem éppen a kedvencem, ha a feleségekről van szó. És az is igaz, hogy a Smallville 9. évada úgy kimaradt, ahogy illik, de a korábbi évadokat mind láttam, és vissza is fogok térni a sorozathoz. A casting hír, pedig ezt a visszatérést fogja felgyorsítani.

Ha nem értitek, hogy miért is olyan hatalmas dolog ez, akkor valószínűleg nem néztetek sorozatokat a Született feleségek érkezése előtt. Teri Hatcher többek között a 90-es években futott Lois & Clark (Superman legújabb kalandjai) című sorozattal lett ismert sokunk számára. Ott, akkor Lois Lane-t játszotta, 2010-ben pedig visszatér, hogy eljátssza Lois Lane anyukáját! Az évad 8. részében fogunk találkozni majd vele, de azt nem mondom meg, hogy milyen formában. Aki ismeri a történetet, lehet kitalálja, de egyelőre ez maradjon meglepetés.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr443142746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása