2010.10.01. 00:43 teddike

Shit My Dad Says - Pilot (1x01)

Címkék: sorozat shit my dad says 2010 2011

Nem szokásom sorozatról vagy filmről úgy véleményt alkotni, hogy magyarázat nélkül lezárjam a témát. Oké, a saját gondolataim, összerakom őket, és ritkán mondom azt, hogy "szar! - miért? - mert!". Most viszont ez következik. A CBS az új szitkomjával annyira vett meg, hogy nagyon nem. Már az upfronts után is nagyon kevés pontot adtam rá, nem is vártam, húztam a megnézést, de most már pipa. Ez tényleg szar. Miért? Mert! Nincsenek benne poénok, és akkor ennyi. Plusz William Shatner és a mellékszereplők sem lettek szimpatikusak. Ja, mondtam már, nincsenek benne POÉNOK! Legszívesebben ordítanék, már csak azért is, mert ezt a szart vezeti fel az előző évad legnézettebb szitkomja, normális dolog ez? A Big Bang nevében kikérem magamnak, hogy a nézőit ilyen szennyel fertőzzék utána.

shit my dad says

Az egész sorozat egyébként arra építkezik, hogy van nagyon sok követővel rendelkező "valaki" a twitteren, aki 140 karakterben leosztja a gondolatait. Ez nagyon szépen és működik, de sorozatként nem funkciónál, nem lehetett átültetni a képernyőre. A sztori egyébként annyi, hogy van William karaktere, aki elég mufurc alak, elvált a feleségétől, fiát két éve nem látta, a fiatalabbikat. Viszont egy szép napon a srác kopogtat az ajtóján, és segítséget próbál tőle kérni. A folytatást viszont nem tudom, nem fogom tudni, mivel itt most rögtön kaszálva lesz, 2/10 erre a 20 percre. Jöhet a következő!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr733142793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serath 2010.10.01. 13:24:13

Nem néztem, és ezek után nem is valószínű, hogy fogom, de azért szomorú tény, hogy az amerikai erkölcs olyan alacsony szinten van, hogy a shit, fuck, etc. szavakat már a címekben is szemrebbenés nélkül alkalmazzák. Ez a poén, már rég nem poén. Kiss Ádám szindróma...

Ismeretlen_37501 2010.10.01. 13:28:21

Ebben igazad van, van is belőle problémája a csatornának, meg ha "hivatalos" oldalakon nézed, akkor "Bleep" szerepel, vagy "#?%$" - ilyesmi.

Zoli 2010.10.02. 16:16:00

Korábban láttam már videót, borzasztó volt, nem is tudom miért rendelték be.
süti beállítások módosítása