2010.10.04. 13:55 teddike

Van képünk hozzá: Tron Legacy

Címkék: film 2010 tron tron legacy

A legfontosabb hír jelenleg az, hogy már "csak" két hónap, és itt a premier az ajtóban. A kevésbé fontos, de legalább látványos része a bejegyzésnek a képek, amik közül párat már láthattunk korábban, viszont ekkora méretben még tuti nem. Jöttek bannerek, meg egyéb rajzok a filmhez, plusz vannak jelenetek is fotózva, melyek szintén hatalmas méretben jelentek meg:

tron legacy

Tudom ám, hogy ez a kép nem éppen a legnagyobb, de Aprajafalván nincs annyi hely, hogy ezeket mind, normális és élvezhető méretben áttöltsem, így jöjjenek a linkek, amikhez csak egyet, vagy kettőt kell kattintani.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr893142803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serath 2010.10.04. 14:55:54

Még mindig két hónap! :D Ez számomra az év legjobban várt filmje, az első rész gyermekkorom nagy kedvence, és amiket eddig láttam az új részből, könnyedén lehet majd felnőttkorom egyik nagy kedvence. Csak attól félek, hogy túlspilázom az egészet, és csalódni fogok majd a premier napján. Remélem azért nem, mert az új Star Trek filmet is legalább ennyire vártam, és nem is okozott csalódást.
süti beállítások módosítása