2010.10.26. 16:26 teddike

A The Whole Truth élt 13 részt

Címkék: sorozat the whole truth 2010 2011

Az ABC sem sokat gondolkodott, a többi csatornával nagyjából egy időben döntött az újoncairól. Először a rosszabb hírt osztom meg veletek, ami annyi lenne, hogy a The Whole Truth 13 részes lesz összesen. Jelenleg is futó sorozatot leveszik a műsorról, és mivel a részeket már leforgatták, így ha úgy alakul, a jövőben lefuthat az összes epizód, de erre azért sok esély nincs. Majd valamilyen formában biztos megkapjuk ezeket, vagy a megjelenő dvd-n lesznek rajta.

Ami biztos, hogy a képernyőre visszatérő Maura Tierney nem járt sok szerencsével. A Parenthood-ból betegsége miatt kieső színésznő idén sajnos nem tudott nagy sikereket aratni. Reméljük azért, a közeljövőben látni fogjuk még más szerepben. A The Whole Truth pilotjáról írt bejegyzést érdemes elolvasni, az alacsony nézettség ellenére, egy jó újoncot veszítettünk ismét el.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr513142896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atyesz 2010.10.26. 18:30:20

Még egy sorozat, amibe nem kell belenéznem, még akkor is ha jó a minőség.
süti beállítások módosítása