2010.10.28. 13:39 teddike

Caprica: eddig és nem tovább!

Címkék: sorozat caprica syfy 2010 2011

A Syfy úgy döntött, hogy nem nézi tovább a Caprica szenvedését, és ha nem is hátulról, de véget vet a sorozat vergődésének. A döntés teljesen érthető, bár minőségi szórakozásról van szó, a nézőket sajnos egyre kevésbé érdekelte a Battlestar Galactica előzményeivel foglalkozó a sorozat. A premier még 1,6 millió nézőt érdekelt, azóta ez lecsökkent 700 ezer körülre, ráadásul 18-49-ben borzasztóan alacsony, már szinte mérhetetlen adatokat produkál.

alessandra torresani

Valamilyen szinten parasztvakítás lenne most részemről sajnálni a sorozat kaszáját, hiszen jómagam a 4. rész után nem néztem tovább, igaz a "majd megnézem" listán még mindig előkelő helyen szerepel, de gondolhatjátok, hogy nem egyedüliként lett felírva. Szóval majd egyszer adásba kerül nálam is, mint ahogy a Syfy is hasonlóan járt el a megmaradt részekkel. A folytatás elvileg november 2-án jött volna, de már erre sem kerül sor, azonnali hatállyal kivettek a műsorból, és a megmaradt 5 részt majd csak 2011 elején adják le.

Ha pedig kicsinyes, de egyben őszinte is akarok lenni, akkor ez a bejegyzés ismét egy jó ok arra, hogy Alessandra újabb lehetőséget kapjon a szereplésre az oldalon, képet Tyler Shields-nek köszönjük.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr523142906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása