2010.11.24. 22:58 teddike

A Hangover 2 is kapott egy képet

Címkék: film 2011 hangover 2

Nem nagy meglepetés, aki mostanában látott már a Hangover második részével kapcsolatban bármilyen képi anyagot, ezzel biztos találkozott már. Most a stúdió is a négy srác közös fotóját hozta ki "első hivatalosnak":

hangover 2

A történet szerint, Stu esküvője miatt, most Thaiföldre utazik a banda. Tanulva a korábbi eseményekből a "férj" egy laza bulit szervezne csak, de mint tudjuk, a dolgok nem mindig alakulnak úgy, ahogy azt korábban elterveztük. A főszereplők nem sokat változtak, a négy srác természetesen visszatér. Melléjük érkezik még pár meglepetés szereplő is. Róluk majd később, Mike Tyson nem tér vissza, de hozzá hasonló cameo várható a filmben, nem is egy. Bemutató 2011 nyarán várható.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr513143005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása