2010.11.26. 01:26 teddike

Moziajánló: 47. Hét

Címkék: film 2010 moziajanlo

Csak Potter? Vagy van más lehetőség is? Nézzük a hazai és az amerikai bemutatókat, valamire csak érdemes lesz elmenni, ugye?

Hazai bemutató (november 25):

  • Harry Potter és a halál ereklyéi 1. (Harry Potter and the Deathly Hallows Part I): Egy sor, és még csak a címeknél tartunk. Szóval, ha már említettem, akkor kezdeném ezzel, természetesen az egyik legjobb várt film, egy hete az amerikai mozikban már ott van, csütörtökön érkezik hozzánk is. Nem nagy kaland kitalálni, hogy valószínűleg a legtöbben ezt a filmet fogják választani.
  • Machete (Machete): Egy akcióval dúsított, véres, csöcsös film, ami végre hozzánk is megérkezett, elég sokat vártunk rá azért.

Vannak kisebb filmek is, de ezzel persze nem leírni akarom őket, csak éppen nem sokat tudok róluk: Érzéki csalódás, Örvény, Poézis, Szerelmes lettem.

Amerikai bemutató (november 24):

  • Tangled: Animációs film, a legtöbb moziban ráadásul ezt mutatják be ezen a héten, és az előzetes vélemények alapján nagyon jó kis szórakozás lehet az egész család számára. December elején érkezik hozzánk is.
  • Faster: The Rock visszatér a gyökerekhez, remélhetőleg majd sokan elmennek megnézni az új filmjét, és maradni fog ennél a vonalnál.
  • Love and Other Drugs: Jake Gyllenhaal és Anne Hathaway főszereplésével egy akció-vígjáték, vagy inkább dráma és vígjáték, na majd kiderül.
  • Burlesque: Musical, Kristen Bell főszereplésével (is).

Az amerikai premier azért került a héten szerdára, mert csütörtökön náluk Turkey Day van, ráadásul ez most olyan, mint egy hosszú hétvége nekik.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr523143015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása