2011.01.10. 22:05 teddike

Az ABC már a következő évadról gondoskodik

Címkék: sorozat castle greys anatomy private practice modern family cougar town the middle 2011 2012

A napokban, a TCA Tour keretei között, az ABC bejelentette, hogy több sorozatát is visszavárja a 2011/2012-es évadra. A berendelt sorozatok listája egészen impozáns, és sokunk kedvencei is megtalálhatóak rajta. Elég csak a Castle-t említeni, aminek így már biztosan érkezni fog a negyedik évada. A drámák közül, a Grey's Anatomy és a Private Practice is jönni fog. Előbbi már a 8. évaddal, míg utóbbi az ötödik évaddal tér majd vissza. A jó hír mellé, azért jegyezzük meg, hogy a Grey's Anatomy esetében, több színész szerződése is lejár a hetedik évad után, így ne lepődjünk meg, ha a jövőben több olyan hírt is hallani fogunk, hogy valaki kiszáll a megszokott csapatból.

castle

A drámák mellett, a szerdai szitkomok is visszatérnek. A harmadik évaddal érkezni fog a Modern Family, a Cougar Town és a The Middle is. A Better With You jövője még egyáltalán nem biztos. És sok függ a midseason sorozatok teljesítményétől is.

Bár nem szerepel a listán, de biztosra vehető a Desperate Housewives berendelése is. Igaz itt már most zajlanak a bértárgyalások. Így amíg ezekkel nem végez a csatorna, nem jelentik be (gondolom) az új évad érkezését. Az érem másik oldalán, a szintén be nem rendelt sorozatok között szerepel még a Brothers & Sisters, aminek valószínűleg ez az utolsó évada, búcsúzunk majd a Walker családtól. Mint ahogy szinte biztosra vehető, hogy a Detroit 1-8-7 sem fog második évaddal jelentkezni. Korábban pedig a csatorna elkaszálta már az egyik újoncát (The Whole Truth).

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr133143096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása