2011.01.10. 22:53 teddike

Being Human (US) premier nálunk is!

Címkék: sorozat being human 2010 2011

Angliában idén kezdi meg harmadik évados szereplését a Being Human, amelynek sikerét az amerikai Syfy csatorna is elirigyelte. Így nekik köszönhetően, hasonlóan az eredeti felálláshoz, három főszereplős újonc sorozatot kapunk január 17-én. Az amerikai remake a már látott felállást hozza el nekünk. Egy vámpír és egy vérfarkas barátságát láthatjuk, akikhez egy harmadik karakter, egy szellem is csatlakozik. A Vámpír Sam Witver lesz majd, akit utoljára Doomsday-ként láthattunk a Smallville korábbi évadában. A Vérfarkast Sam Huntington játssza majd, aki szerepelt korábban Human Target részben is, de a Fanboys egyik főszereplője is volt. A Szellem Meaghan Rath lesz majd, akit nem nagyon sikerült még sorozatban vagy filmben látni, de itt az ideje ismerkedni vele, mint ahogy a többiekkel és a mellékszereplőkkel is. Ráadásul utóbbiak között nem egy ismerős arccal fogunk találkozni. Elég csak Mark Pellegrino nevét említeni.

being human us

Bár a premier január 17-én lesz, és 18-án egészen biztos vagyok benne, hogy nem egy helyről kölcsönözhetjük majd, az AXN-nek köszönhetően azonban "hivatalos" úton is eljuthatunk, ráadásul HD minőségben, a pilot-hoz. Az AXN, a premier után rögtön egy nappal, az AXN Playernek köszönhetően mindenkihez eljuttatja majd, magyar felirattal az első részt. Ehhez nem kell mást tennünk, mint ellátogassunk az AXN oldalára, ahol a Player megkeresésével már nézhetjük is az izgalmasnak ígérkező bemutatkozást.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr863143098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zolee 2011.01.11. 10:22:33

Ez nagyon jó hír, köszi! :) Nézni fogom mindenképpen!

Atyesz 2011.01.11. 16:18:12

Várjuk már nagyon, az eredeti is tetszett, remélem ez is jó lesz.
süti beállítások módosítása