2011.01.17. 20:56 teddike

Golden Globe 2011 - A győzetesek (Sorozat)

Címkék: sorozat golden globe 2011

Vasárnap este tartották az esedékes Golden Globe díjátadót, amiről természetesen mi sem maradtunk le. Éjszaka ráadásul az HBO és a Pro7 közönsége is élvezhette a műsort, és akkor a rengeteg (gondolom) működő stream-ről még nem is beszéltünk. Nekem a díjazottak útjának élő követése kimaradt, éppen úton lehetettem, amikor az utolsó, nagyobb díjakat is kiosztották, így ha akartam volna, sem tudtam volna nézni. Viszont reggel annál izgatottabban kattintottam a megfelelő oldalakra, hogy kiderüljön számomra is a végeredmény. Pár biztosnak mondható tippem volt, és a szokásosnak mondható "kellemes meglepetés" faktorra is számítottam. De mielőtt oda jutnánk, hogy a győztesekről beszéljünk, nézzük át az egy évvel ezelőtti győztesek listáját, illetve az idei jelölteket se felejtsük el.

A győztesek előtt még annyit, hogy végre, igen, mondom, újra, végre megtört egy nagy sorozat. Eljutottunk oda, hogy új győztest avathattunk. Az, hogy megérdemelten, illetve, hogy az elmúlt időben volt e jobb, olyan kérdések, amikre már felesleges válaszolnunk. Íme a végleges lista:

Legjobb férfi mellékszereplő: Chris Colfer (Glee)

Legjobb női mellékszereplő: Jane Lynch (Glee)

Legjobb férfi főszereplő (dráma): Steve Buscemi (Boardwalk Empire)

Legjobb női főszereplő (dráma): Katey Sagal (Sons of Anarchy)

Legjobb minisorozat/tévéfilm: Carlos

Legjobb férfi főszereplő (minisorozat/tévéfilm): Al Pacino (You Don’t Know Jack)

Legjobb női főszereplő (minisorozat/tévéfilm): Claire Danes (Temple Grandin)

Legjobb női főszereplő (komédia/musical): Laura Linney (The Big C)

Legjobb férfi főszereplő (komédia/musical): Jim Parsons (The Big Bang Theory)

Legjobb dráma: Boardwalk Empire

Legjobb komédia/musical: Glee

Ahogy egy éve, most is megszakadt egy uralkodás. A 30 Rock és Glee "csere" után, idén a Mad Men Boardwalk "cserére" került sor, aminek mindenképpen örülök. Mint ahogy Sheldon is nagy kedvenc. Attól függetlenül, hogy nem nézem a sorozatot, a SoA győzelmet is mindenképpen érdemes kiemelni. Mint ahogy Al Pacino szobrocskája sem utolsó.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr523143107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mesko 2011.01.18. 19:50:43

mig a filmeknél nem teljesen értek egyet a győztesekkel, a sorozatoknál abszolút kivagyok békülve a győztesekkel:))) remélem pótolod a SoA-t, mert pl. Katey Sagal nagyon megérdemelte a díjat..

Ismeretlen_37501 2011.01.21. 08:02:08

A SoA mindenképpen érdekel, nagyon régóta listán van már, szóval nézni fogom majd. Örülök, hogy tetszenek a győztesek.
süti beállítások módosítása