2011.01.18. 08:00 teddike

Being Human (US) - Nálunk is az AXN jóvoltából!

Címkék: sorozat axn being human 2010 2011

Van egy nagyon jó hírem mindenki számára. Kedd reggel nem kell keresni a sorozatot a megszokott letöltő oldalakon, nem kell várni postán a dvd-re, amire az amerikai rokon írja ki az aktuális anyagokat. Csak annyit kell tennünk, hogy ellátogatunk az AXN oldalára, ahol az AXN Player-ben, már HD (és SD) minőségben, magyar felirattal nézhetjük a Syfy idei újoncát, a Being Human amerikai változatát. Itt egyébként nem ér véget a jóságok egész sora. Ha nem akarjuk a gépet sem bekapcsolni, viszont a TV elől sem állnánk fel, akkor a UPC előfizetői számára, a UPC Videótárban is elérhető lesz 30 napig az első rész. (Az utóbbi információ az internetes elérhetőségre is vonatkozik.)

Gondolom, nem kell hosszú sorokat írnom arról, hogy mennyire jó dolog ez. Az amerikai premierrel egy időben, magyar felirattal nézhetünk mi is egy sorozatot, ami egészen különleges alkalom, és csak remélni tudom, hogy még nagyon sok ilyen lesz. Ráadásul a csatornát csak köszönet illeti, hiszen előző héten, pár nappal a premier előtt, már bemutatta a pilot részt több blogger és újságíró számára, amivel mi földi halandók is kicsit közelebb érezhettük magunkat egy új cím, új premier eljöveteléhez.

axn being human

Már csak azt felejtettem el mondani, hogy mikortól tehetitek ezt meg. De erre is csak annyit tudok mondani, hogy ha ezt a bejegyzést olvassátok, akkor valaki már biztosan nézni a sorozatot, hiszen már elérhető, szóval irány kattintani a megfelelő helyekre.

Ha pedig a sorozatról, az első részről szeretnétek hosszabban olvasni, akkor a pilotról írt véleményemet célozzátok be.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr583143111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zolee 2011.01.18. 14:34:59

Köszi az infót, már nézem is!
süti beállítások módosítása