2011.02.27. 20:20 teddike

Arany Málna 2011 - The Razzie Awards

Címkék: 2011 arany malna

Szokás szerint, az Oscar előtti estén az Arany Málna díjazottjai kapják meg a nekik járó szobrocskákat. A jelöltekről korábban már volt szó, ebben a bejegyzésben mutattam be őket. Most pedig jöjjenek a győztesek. Jobban mondva inkább csak két cím, The Last Airbender és Sex and The City 2. Ez a két film vitt el lényegében mindent.

the razzies

A legrosszabb színész Ashton Kutcher lett, a Killers-ben és a Valentine's Day-ben nyújtott teljesítménye alapján. A színésznőket nem kezdem el felsorolni, igen, többes szám, a legrosszabb jelen esetben a teljes Sex & The City 2 csapat lett, ami teljesen igazságos "győzelem" szerintem. A mellékszereplők között, a The Last Airbender vitt el egy újabb Málnát, a nőknél pedig Jessica Alba váltotta gyümölcsre az ötödik jelölést, négy filmben nyújtott felejthetetlen alakításáért.

A teljes listát is megnézhetitek, erre a szövegre kellene kattintani, amit éppen most olvastok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr503143156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása