2011.03.15. 20:22 teddike

Box Office: Battle: Los Angeles

Címkék: film box office 2011 battle los angeles

Mondtam én egy hete, hogy megindult valami az amerikai mozikban. Szerencsére ez erre a hétre is kitartott, mármint az érdeklődés, és hosszabb sorokban álltak a nézők a Battle: Los Angeles-re jegyet váltva. Aaron "TwoFace" Eckhart és Michelle Rodriguez vezényletével 35,6M dollárt sikerült összeszedniük a hétvégén, amivel már a készítési költségek felét be is gyűjtötték.

battle los angeles

A héten, csütörtökön érkezik hozzánk is a film, természetesen sokan kíváncsiak vagyunk rá, így remélhetőleg a nemzetközi piacról is jó sok bevételre fog szert tenni. De nem csak egy film került mozikba ezen a hétvégén. A Rango továbbra is szépen hoz a konyhára, 23 milliót termelt a második hétvégére. Igaz, a nagyon magas készítési költségek közelében sem vagyunk még, de szépen halad a film. Az újként érkező, Twilight mintára elkészült Piroska feldolgozás 14M dollárt hozott az első hétvégén, ami szintén jó eredménynek számít.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr293143175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása