2011.04.07. 10:33 teddike

A Warner Brothers a Facebook-on

Címkék: film facebook the dark knight okossagok

Igaz, a WB eddig is jelen volt az egyik legismertebb közösségi portálon, de most úgy döntöttek, hogy bővítik a kínálatukat, és elsőként a Stúdiók közül, elérhetővé tesznek a látogatók számára teljes filmeket. Az első próbálkozás március 8-án indult, és a The Dark Knight lett az első film, amit 3$ fejében kölcsönőzhettek ki a látogatók, és 48 órán keresztül nézhettek. Az ötlet természetesen érthető, több millióan látogatják az oldalt, ott élik lényegében az életüket. Így ez a lehetőség is sokat hozhat a konyhára.

facebook dark knight

Természetesen a látogatók teljes kényelemben, hasonlóan az otthoni lejátszójukhoz, élvezhetik a filmet. Teljes képernyő, szüneteltetés segíti a biztos kikapcsolódást - mi meg foghatjuk a fejünket, hogy már itt tartunk? Igen, valahol várható lépés volt ez, hiszen ahogy korábban is írtam, ha ezen az oldalon kattintgatnak több millióan, akkor érdemes rájuk építve, fejleszteni. Pár éve szerintem még senki sem gondolta, hogy ennyire összetett lehetőségeink is lesznek a szórakozásra.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr563143198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása