2011.06.25. 20:39 teddike

Van képünk hozzá: True Blood (4. évad)

Címkék: sorozat true blood 2011 2012

Egy nappal a True Blood amerikai premierje előtt teljesen időszerű a negyedik évadról írni pár sort. Nem arról, hogy mi várható vagy min fogunk ebben az évadban kiakadni, sokkal inkább arról, hogy a most mutatni kívánt képsort nagyon jól eltalálták. Készült a csapatról valamint a szereplőkről is egy-egy kép amit mindenképpen érdemes megnézni:

true blood

Annyit azért talán elárulhatok, hogy az új évadban nagy hangsúlyt fog kapni, hogy ki is valójában Sookie. Jönnek természetesen az új szereplők ezerrel és nem kell szerintem nagy tétben fogadni arra, hogy nem fogunk kiakadni idén. Egy éve nyáron volt egy nagyon komoly jelenet, ami kiverte cseppet a biztosítékot sokaknál de az HBO sikersorozata újra kopogtat az ajtón és szinte biztos, hogy hatalmas nézettséggel fog betörni rajta.

(A képre kattintva a teljes galéria elérhető. Az utolsó képen látható egyébként sokunk kedvenc vámpírja.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr383143263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása