2011.07.26. 20:56 teddike

Pilot (2011/12): New Girl (FOX)

Címkék: sorozat fox pilot new girl 2011 2012

Premier: 2011 szeptember 20 (kedd)

Az évad legjobb újonca? Kioszthatom vajon ezt a címet már most? Illetve ha azt mondom, hogy szerintem ez a legjobb, elhiszitek nekem? Nehéz kérdéseket találtam már megint nektek és magamnak is, de annyiban válaszolok rájuk, hogy a látott újoncok közül biztosan a New Girl hozta a legtöbb boldogságot, frissességet. A 24 perces első rész nagyon gyorsan elröppent és beigazolódtak azok az elvárások amiket az első jelenetek után támasztottunk a sorozat felé. Nem szeretnék senkit sem ismételni a következő gondolatommal, de egészen egyértelmű, hogy egy nagyon jó csapathoz (írók) egy nagyon jó főszereplőt (Zooey Deschanel) találtak a FOX-nál, és talán már most nyugodtan berendezkedhetnek több évadra is.

new girl

A pilot történetét már mindenki kitalálta a korábban látott videók alapján. A főszereplő “csaj” szakít a barátjával akit mint láttuk éppen meg szeretett volna hódítani egy fantasztikusan sikerült tánccal és vetkőzéssel, a boldogság viszont egészen addig tartott amíg egy másik csaj ki nem jött a hálóból. Ezek után költöznie kell a “csajnak”, albérletet keres, három sráccal hozza össze az élet, akik buknak a modell barátnőkre. Jól összefoglaltam? Na nem feltétlenül biztos, de az első rész poénjainak a 90% arra épül, hogy Zooey karaktere a legtöbb helyzetben énekel, kicsit szerencsétlen, viszont rendkívül szerethető és borzasztóan aranyos. Bár nem szeretem ezt a jelzőt, de erre a karakterre, na meg Zooey Deschanelre úgy egyébként nem nagyon lehet mást mondani.

A többi viszont az élet sötét oldala – mondhatnánk. Semmi meglepő nincs ebben a sorozatban, a történetben és a karakterek sem nagyon lepnek meg. Viszont az biztos, hogy Zooey Deschanel rendkívül sokat tesz le az asztalra ahhoz, hogy nagyon hamar szerelmesek legyünk belé is és a sorozatba is. A többi karakter viszont teljesen átlagos elsőre, és remélhetőleg a most is látott klisék nem fogják elhalmozni a sorozatot a későbbiekben.

Értékelés: New Girl – 8/10

Nagyon jó főszereplő, elfogadható mellékszereplők, ismerős de a főszereplő miatt jól tálalt történet. A pilot mindenképpen kötelezően nézős és a folytatásra is maradni kell, a többi viszont már nem csak Zooey-n múlik. Egyelőre, amit lehetett és ami miatt most nagyon sokan rá vannak kattanva teljesen jogosan az újoncra benne volt az első részben. Sokat lehet rajta nevetni és egyértelműen ütős kezdés lett, a folytatásnak viszont ezt a mércét hoznia kellene. Én nagyon szorítok az íróknak és a FOX-nak valamint Zooey-nak is, hogy bejöjjön ez a sorozat, szeretném még akár évekig is nézni a képernyőn.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr333143276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása