2011.08.14. 20:21 teddike

Twilight: Breaking Dawn

Címkék: film 2011 twilight breaking dawn

Idén már "csak" a Breaking Dawn lehet képes nagyobb Box Office mozgást generálni? Várhatunk még a novemberi premiertől némi meglepetést az idei évadra? Az biztos, hogy a blockbuster szezon végéhez közeledve a Transformers 3 és a Harry Potter befejező része teljesített a legjobban. De voltak még itt kellemes meglepetések, mint pl. a Captain America vagy a Rise of the Apes. Az biztos, hogy a Breaking Dawn első része lehet az egyetlen film idén, ami képes lehet még talán Harry Pottert is felülmúlni. Na nem végösszegben és nem is minőségben, inkább csak az első napok bevételei alapján.

A Twilight befejező részének első fele idén novemberben kerül majd a vászonra és úgy látszik kezd felpörögni a marketing kampány is. Bár még 3 hónap van a premierig, szépen elkezdtek megjelenni az első hivatalos képek ismét, és majd ezeket poszterek illetve előzetesek fogják követni úgy szeptember elejétől. Az Entertainment Weekly rögtön címlapra is rakta a már ismert páros, ha már őszi filmek, akkor Bella és Edward:

Premier nálunk is novemberben várható. Twilight rajongók harcra fel tehát, készíteni a zsebkendőket, már csak két film (szerencsére) és megszabadulunk ettől a csodától is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr583153353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása