2011.09.19. 21:08 teddike

2011/12: Elindult a szezon (második hét)

Címkék: sorozat revenge unforgettable charlies angels new girl 2011 2012

Öveket bekötni, mert amit az arcunkba kapunk ezen a héten azt nem fogjuk kitenni a kirakatba és most nem arra gondolok amire Te kedves olvasó, sokkal inkább arra, hogy rengeteg, mondom nagyon sok sorozat elindul. Unatkozni nem fogunk, és ha kiszámoljuk, hogy hány órát kellene esetleg új részekkel tölteni, akkor lehet rögtön be is dobjuk azt a bizonyos törülközőt, de fussunk neki úgy a dolgoknak, hogy menni fog ez nekünk.

Szóval, Dancing With The Star, The Sing-Off, How I Met Your Mother...ja, várjunk csak, nem fogom itt felsorolni az összeset, amúgy is az újoncokra vagytok ráizgulva leginkább, beszéljünk inkább azokról. De előtte, hogy teljesen legyen a kép, mutatok egy képet, ide kellene kattintani! (Teljes legyen...mutatok...azta, ma is tudok fogalmazni.) Az újoncok, hétfő este kezd a CBS szitkom-hétfőjében a 2 Broke Girls. Paris Hilton szerű szőke picsa megmutatja nekünk, hogy valójában jó fej ő, és olykor még röhögni is fogunk rajta, de az is lehet, hogy nagyon gyorsan kaszáljuk az első rész után. Szóval erről fog szólni ez a 20 perc, amiről bővebben olvashattok a teljes kritikában. A harmadik órában, amellett, hogy visszatér mindenki kedvence, igen, Richard Castle, jön a The Playboy Club, amit a kutya nem fog nézni, na jó, igen, mert nem kapcsolnak el a The Sing-Off után, de valójában csak annyi az igazán jó benne, hogy Amber Heard jól néz ki. Írtam hosszabban is erről, a sorozatról, kattintsatok.

Kedden jön az egyik kedvencem, a New Girl, Zooey miatt tudjátok lehet akármilyen szar akkor is nézném, de szerencsére nem az, még jól is szórakoztam, szóval érdemes hajtani a részekre majd. A harmadik órában pedig érkezik az Unforgettable is a CBS-nek köszönhetően. Poppy Montgomery megér egy próbát és a Dylan Walsh sem éppen rossz főszereplő. Pilotról itt is írtam, erre lehet olvasni róla. Szerdán nyit az X Factor, ami remélhetőleg nem fogja teljesen szétb*szni a vele egy időben futó sorozatok jövőjét. A harmadik órában meg érkezik az egyik legkellemesebb meglepetés az idei felhozatalból, a Revenge, ami ugye CSI-t fog verni, mert jó. Pilotról erre írtam.

Csütörtökön és Pénteken még 5 újonc fog csatlakozni az eddig sem éppen kevés új sorozathoz. Érkezik a Charlie's Angels, Minka Kelly vezetésével valamint Ben Linus visszatér a képernyőre milliárdosként és remélhetőleg kellően jó szórakozást lesz majd mindenkinek (Person of Interest). Az NBC bemutatja a Whitney-t, amit jó lenne nagyon gyorsan elfelejteni, rögtön utána pedig a Prime Suspect kerül a képernyőre. A CBS péntekre tartogat még egy premiert, érkezik az A Gifted Man.

Vasárnap talán az évad egyik legjobban várt sorozata fog elrajtolni, bár az első rész egyáltalán nem volt meggyőző és szerintem sokan fogják törölni is gyorsan a "must watch" listáról, azért a pilotnak érdemes adni egy esélyt, még a végén lehet, hogy pont neked fog tetszeni. Melyik sorozatról is beszélhetek? ABC? Segít ez valamit? Na jó, a harmadik órában, idén először felszáll a Pan Am.

A kép alapján eldönthetitek, hogy melyik lesz a legdurvább nap ebben az évadban, az viszont továbbra is biztos és tartom azt a véleményemet, hogy igazán jó újonc idén is kevés van a gáton, szóval olyan nagyon magasra ne tegyétek a mércét. Nálam, saját ízlésem alapján mondom persze, a New Girl és a Revenge került olyan helyzetbe ezen a héten, hogy várjam a folytatást (ami persze lehet nagy csalódás is akár). A többiek a  so-so kategória, szeretnék kellemesen csalódni ez tény, bár nem tennék nagy összeget arra, hogy fogok is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr173239439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása