2011.10.01. 16:23 teddike

Az első fecske: New Girl

Címkék: sorozat fox new girl 2011 2012

 Nyáron már megírtam (Pilot értékelése), az egyik legígéretesebb újonc idén a New Girl. Két rész után, köszönhetően annak, hogy nagyon sokan követték mindkét epizódot, a FOX úgy döntött, hogy nem vár tovább, berendelték a sorozat teljes első évadát. Tudjátok ez még mindig úgy megy, hogy amikor a pilot berendelés után, sorozatot is rendelnek a csatornák, először (az esetek több mint 90%-ban) csak 13 részt kérnek, majd erre jön a "back-nine", tehét még 9 részes berendelés. A FOX most ezt lépte meg, aminek mint Zooey Deschanel rajongó nagyon örülök, és az amúgy már "Deschanel csatorna" sem lepett meg a döntéssel, viszont a második részt elnézve, nekem határozottan nagyot esett megítélés tekintetében az újonc.

Ettől függetlenül örülök a hírnek és maradok a folytatásra remélve azt, hogy ekkora esés már nem lesz minőség/tetszési index tekintetében. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr493270231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása