2011.10.09. 22:12 teddike

Van képünk hozzá: Dallas

Címkék: sorozat dallas tnt 2011 2012

Ha az ember egy ekkora klasszikust talál csak úgy az internet és a blogok nagyon mély bugyrában, akkor nem gondolkozik egy percig sem azon, hogy rögtön tovább is ossza. Ez történt most is, jött egy kép, három színészről, akiket a 80-as években ismertünk meg, és akik visszatérnek a képernyőre a TNT-nek köszönhetően. Örülünk ennek, vagy sem? Ez egy teljesen más kérdés, az biztos, hogy a Dallas reboot egy nagyon érdekes próbálkozás, aminek érdemes egy kis teret engedni majd a jövőben. És örülni kell annak is, hogy a nagy-öregek visszatérnek a képernyőre, nézzétek csak:dallas-reunion-larry.jpg

Kik láthatóak a képen? Vannak olyanok akik nem tudják? Segítek akkor, Bobby Ewing (Patrick Duffy), Sue Ellen Ewing (Linda Gray) és a kalapos bácsi, aki nem más mint J.R. Ewing (Larry Hangman). Az új generációs Dallás forgatásán kapták el ezt a képet és egy kicsit vissza is jött a zuhanyzós jelenet hangulata, vagy az állandó piálás na meg Pamela és persze az a hír is, hogy mind a mai napig az egyik legnézettebb finálé volt az a bizonyos, amiben a jobb oldali úriembert meglőtték.

Készüljetek, mert a Dallas visszatér a képernyőre!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr543290644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása