2011.10.11. 21:18 teddike

Van képünk hozzá: Expendables 2

Címkék: film 2012 expendables 2 arnold-bruce-sly

Az Expendables érkezésekor legjobban azt, a már film bemutatója előtt kultikus jelenetet vártam, amiben Arnold, Sly és Bruce odamondott kicsit egymásnak. Az az egy perc szerintem nagyon sokaknak emlékezetes maradt, ráadásul a film is nagyon jó szórakozás volt. A folytatás jövőre érkezik és most minden technikai megoldást nélkülözve, ismét egy képernyőn láthatjuk három kedvencünket még a 80-as évekből! Az Expendables forgatása már elkezdődött és a szerencsésebbek hasonló képeket készíthettek, ha éppen arra jártak:expendables2.jpg

Mit lehet erre mondani? Epic? Ki gondolta volna, hogy ezek hárman _ismét_ összeállnak, hogy forgassanak egy igazán véres akciófilmet ami szinte biztosan le fog venni minket a lábunkról? Egy biztos: Arnold, Sly és Bruce nélkül nagyon sok, mára már klasszikussá vált filmmel lennénk szegényebbek. Örvendeztessük meg magunkat meg őket is azzal, hogy jövőre ott leszünk az első sorokban amikor _feláldozzák_ őket!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr323296062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jake24 2011.10.12. 10:51:22

Hell yeah!! Már alig várom a második részt. :D Remélem megint lesz Budapest utalás... :P
süti beállítások módosítása