2011.10.16. 17:52 teddike

Előzetes: This Means War

Címkék: film 2012 this means war

Ennek a filmnek a létezése a tipikus példa arra, hogy nem kell mindent komolyan venni, visszakérdezni és úgy egyébként elemezni valamit, amit pont azért raktak elénk, hogy még véletlenül se elemezzük. Na jó, nem értitek fogadjunk mire megy most ki a játék, de mondom is: Chris Pine, Tom Hardy, Reese Whiterspoon és McG rendezőként az ismerős nevek listáján. Történet, mivel filmről van szó van neki: két nagyon jó barát, akik a legjobbak abban amit csinálnak (CIA ügynökök) rájönnek, hogy a kedves hölgy akivel éppen randiznak, mindkettőjükkel találkozgat. Szép is, jó is, mármint a történet, de valójában klisé-halom az egész, ennek ellenére működhet. Igen, itt kanyarodunk vissza az első sorra, egy olyan film, amit nem kell, nem szabad komolyan venni. Miért vállalták el a színészek? Mi ez a nagy szenvedés egy olyan csajért aki nem is néz ki, felejtsétek el ezeket a gondolatokat. Mint mondtam, ez lehet akár még jó is, én hiszek abban, hogy ha nem lőttek el minden _poént_ az előzetesben, akkor párszor nevetünk még a moziban. Nézzétek csak:

Vajon ennyi tényleg elég lenne? Elég a drámából, meg a sírásból, a szenvedést is rakjuk ki, viszont ennek a limonádénak adjunk egy esélyt, nagy bajunk nem lehet. Tom Hardy egyébként is jó arc, a Batman előtt szórakozott kicsit. Premier pedig jövőre, 2012 februárjában várható.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr503307330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása