2011.11.13. 18:14 teddike

Bordán Lili a The River forgatásán!

Címkék: sorozat the river bordan lili 2011 2012

Az új, 2011/12-es szezon még nem ért véget, gondolok itt arra, hogy bár szeptemberben és októberben 24 újonc közül választhattunk a network csatornák kínálatából, haladunk tovább a midseason felé és jönnek a jobbnál jobb újoncok, sőt, talán az évad legjobbjai. Köztük az egyik kedvencem, a The River, amelynek sikerült látni a pilot epizódját, igaz írás nem készült még róla, de haladunk a megfelelő irányba ezzel kapcsolatban is, és játszhatunk majd egy olyan játékot mint a Terra Nova kapcsán, hiszen a pilot részt (sorry az ismétlésért) teljesen újraforgatták, így érdekes lesz összehasonlítani, hogy a végleges, adásba kerülő rész miben és mennyire fog eltérni az eredetileg leforgatott epizódtól. 

lili-borden.jpg

Plusz, ha már casting hírek estéje, akkor nagyon fontos megjegyezni a sorozattal kapcsolatban, hogy a rövid első évadban találkozni fogunk Bordán Lilivel, akire úgy látszik, a leginkább büszkék lehetünk, ha amerikai sorozatokról és szerepekről van szó, hiszen a Battlestar Galactica legújabb spinoff-sorozatában is szerepet kapott. A The River 2012 elején érkezik és remélhetőleg hozni fogja az elvárt, kicsit horroros, kicsit misztikus vonalat. A látvány és a szereplők eddig rendben vannak, jó csapatot szedtek össze és bár a történet elsőre kicsit furának hat, rengeteg potenciál van benne. Bordán Lilivel a fedélzeten pedig csak tovább növekedett a várakozási faktor. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr173374933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása