2011.11.30. 20:13 teddike

Carey Mulligan csak egy van!

Címkék: film drive shame carey mulligan the great gatsby

Mi a közös a következő három filmben: Drive, Shame, The Great Gatsby? Tudom, az utóbbi csak 2012-ben fog érkezni, és a kérdés is nagyon egyszerű, hiszen a címben ott a válasz, de akkor is fel kell vezetnem azt a csodálatot/csodálkozást, ami arra a ráébredésre épül, hogy egyik kedvencem három ilyen jó vagy remélhetőleg jó filmben szerepel. 

Az An Education már rég volt, pedig ott lettem szerelmes, a Wall Street 2 is szerencsére régen történt, mert akkor kezdtem el kiszeretni belőle, viszont a Never Let Me Go, majd a Drive is biztosított arról, hogy megéri rajongani Carey iránt és akkor a The Great Gatsby még a közelben sincs. Mutatok egy képet:

Drive, Shame és The Great Gatsby - próbáltam olyan jeleneteket mutatni, ahol a partnerek is látszanak (Ryan Gosling, Michael Fassbender, Leonardo DiCaprio). És igen, ezek nem tucat vagy mainstream moviek, talán pont ezért jók? Nem lehet tudni, mindenesetre a minőség kopogtat az ajtón, Carey Mulligan is a katalógusban van, szóval engedjétek be és szórakozzatok jól! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr93426907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása