2012.01.23. 22:07 teddike

Poszteren: Touch

Címkék: sorozat fox touch 2011 2012

A napokban az egyik legjobb plakát az éterben. Ezt még a falra is szívesen felraknám, bár nagyon nincs már hely, de azért egy próbát megérne, mármint eldönteni, hogy Kiefer Sutherland feje mennyire zavarna reggelente. Mindenesetre a FOX és a Touch készítői jó munkát végeztek, mind a plakát és ami fontosabb, a pilot elkészítésénél is. Továbbra is igaz lenne az az állítás, hogy a midseason legjobb sorozatai a FOX-ra érkeznek? Válaszoljuk meg ezt a kérdést majd akkor, ha mindegyik elindul, addig is olvassátok el az első részről írt rövid, de annál pozitívabb véleményemet, majd vessetek egy pillantást erre a poszterre:

touch_poster.jpg

A premier, ahogy azt a képen is láthatjátok, január 25-én lesz, de a sorozat majd csak márciusban fog elindulni. Ráadásul világpremier keretében, hiszen a legtöbb FOX csatorna fogja aznap adásba küldeni Jack Bauert. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr383742021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása