2012.03.30. 18:41 teddike

Skyfall: Az új Bond-lányok

Címkék: film bond 2012 skyfall

A napokban robbant újra a Bond kampány, előtérbe kerültek a lányok, hogy az októberben bemutatásra kerülő film előtt kezdjünk el ismerkedni velük. Egyáltalán nem korai ez, hiszen egyikőjük sem annyira ismert, legalábbis nekem egy film sem ugrott be most így hirtelen, ahol láttam volna őket. Viszont azt nagyon jól tudjuk, már évtizedek óta, hogy a Bond girl státusz sokkal többről szól, mint sem egy teljesen egyszerű szerepről. A Bond márkanévhez tartoznak és elég nagy figyelem fogja követni őket a következő pár hónapban, valamint jó pár újság címlapján találkozhatunk majd velük. 

A napokban megjelenő videókat erre találjátok, kattintsatok bátran, ha mozgásban akarjátok látni az új hölgyeket. Én folytatnám azzal, hogy két ellentétes karakterrel lesz dolgunk így elsőre. Az Empire márciusi száma már foglalkozott a két hölggyel, melyek közül Naomie Harris lesz a keményebb, akcióban is bevethető karakter alakítója. És olvasgatva a múltjáról, javítva az első bekezdésben tett megjegyzésemet, bár nem jöttem volna rá magamtól, a Karib-tenger kalózaiban ő alakította a voodoo (vudu) hercegnőt, Tia Dalma-t. A karakter neve egyébként Eve lesz, és már most mennek a találgatások, hogy melyik Bond karakter fog megelevenedni személyében, egy biztos, Moneypenny kihúzható erről a listáról. 

skyfall_bond_girls.jpg

A szebb, misztikusabb, eyecandy-barátabb Séverine alakítója Bérénice Marlohe lesz, aki, ahogy az Empire fogalmazott a "mystery woman" az új Bond filmben. De idézhetnénk a film rendezőjét, Sam Mendes-t is, aki nem is Bond Girl-nek, sokkal inkább Bond Lady-nek nevezte Bérénice-t. Aki nem mellesleg teljesen ismeretlen, az ő esetében teljesen helytálló az első gondolatom a lányokról. 2007 óta láthattuk esetleg egy-két alkotásban, főleg ha francia filmeket néztünk. Ahogy Bérénice is elmondta, elég nehéz Párizsból a nagy filmek válogatására eljutni, a három körös "felvételit" teljesítve viszont, ő lett az új Bond Lady.

A Skyfall 2012 októberében kerül a mozikba. Nálunk a Fórum Hungary forgalmazásában keressétek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr514350694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása